• Pakke (Fly + Hotel)
Fra
Til
Afrejse
Vælg venligst
Dage
Vælg venligst
Voksen
Barn
Travel-insuriance

AFBESTILLINGSFORSIKRING:

 

Penge tilbage, hvis der sker noget

Afbestillingsforsikringen beskytter dig, hvis der sker noget, der gør at du er nødt til at aflyse.

Det koster kun 6 procent af den samlede rejsepris.

Kan tegnes ved bestilling - og kan ikke tilføjes senere! Læs vores vilkår for "General rejsevilkår for pakkerejse", hvor du kan se betingelserne for afbestillingsforsikring.

For mere information om afbestillingsforsikring, skal du klikke på linket: Afbestillingsforsikring

 

REJSEFORSIKRING:

 

Rejs sikkert og nyde verden med ERV

Hver rejse er fuld af overraskelser. Det er derfor, vi rejser, ikke? Men ikke alle overraskelser er sjove. Med en rejseforsikring hos ERV er du beskyttet mod den kedelige, og vi vil tage os af dig på den bedst mulige måde. Vores Rejseforsikring er designet til at dække hullerne i din indbosforsikring. Det betyder, at du får fuld beskyttelse mod, hvad der kan ske i løbet af rejsen, men du modtager ikke dobbeltforsikring. For sport anbefaler vi rejseforsikring Sport, som også har en øget beskyttelse af dit udstyr.

 

Ny rejse

Hvis du bliver syg eller har en ulykke og bliver sengeliggende i mere end halvdelen af din rejse, kan du og en medrejsende eller hele familien få en helt ny rejse.

 

Erstatning per dag

Hvis din rejse ikke er som du forventede, for eksempel hvis du forstuver dit håndled på golf ferie og kan ikke spille golf eller får øreinfektioner på sol og badrejsen, så du ikke kan svømme, vil du modtage kompensation pr ødelagt feriedag.

 

Ingen selvrisiko

Med ERVs Rejseforsikring, betaler du aldrig for nogen selvrisiko. Derudover erstatter vi for selvrisikoen på din lejede bil eller knallert.

 

Hvis du bliver syg

ERV refundere dig med op til 1500 kroner for dine medicinske udgifter, hvilket er svarende til selvrisikoen i indbosforsikringens rejseforsikring.

 

 

Indhent rejsen

Hvis noget uforudset sker, så du glip af afgang af ud- eller hjemrejsen, vil vi hjælpe dig med at indhente rejsen. Du vil modtage kompensation for den tid, du går glip af, nye flybilletter og eventuel overnatning.

 

Vores tre timers reglen

Du vil blive refunderet, hvis du er ankommet og skal vente i mere end tre timers forsinkelse, på at rejse, eller hvis din bagage er mere end tre timer forsinket. Gælder for både ud- og hjemrejsen.

 

Nødknappen - Spar rejsen

Hvis du oplever en pludselig og uforudset nødsituation under rejsen, vil vi refundere dig for dine omkostninger med op til 5 000.

 

For den sportslige

Rejseforsikring Sport får dig udover det der er i vores rejseforsikring, erstatning af dine køller, ski, rør eller andet udstyr som bliver beskadiget, forsinket eller stjålet. Gælder også lejet udstyr. Hvis du bliver syg, erstatter ERV dig for ubrugte forudbetalte og aktivitet omkostninger, såsom greenfee, liftkort eller dykning lektioner.

 

Hvis der sker noget under turen

På ERVs hjemmeside (https://www.erv.se/ansok-om-ersattning/), kan du nemt anmelde din skade og søge om erstatning. Godtgørelsen af dine udgifter vil blive krediteret til din konto inden for to arbejdsdage. Selvfølgelig kan du også ringe ERV på + 46-770-456 918.

 

For mere information om rejseforsikring, skal du klikke på linket: Ferie Forsikring og rejseforsikring Sport